TopMeister Beton

Professzionális készítmény beton térkő hidrofobizálásához

  • hatékonyan véd a szennyeződés ellen
  • egyszerűbbé teszi a térkő tisztítását
  • véd a térköveken megtelepedő moha ellen

Kérelem:

TopMeister Beton készítmény egy új generációs professzionális készítmény a térkő, járdaszegély, járdalap, előre gyártott betonkerítés védelméhez és hidrofobizálásához. A megfelelően kiválasztott összetevőknek és nanorészecskéknek köszönhetően a felületen védőbevonatot képez az impregnáló anyag, és akár néhány milliméterre behatol az anyagba. Az így biztosított beton térkő hatékonyan védhető a vízbehatolás és a szennyeződés ellen, aminek köszönhetően megtartja a friss megjelenést.

TERMÉK ALKALMAZÁSA:

  • beton térkő
  • előre gyártott betonkerítés
  • járdaszegély, járdalap
  • kis építészet beton elemei

KIADÓSSÁG:

  • kiadósság: akár 7-15 m2/l

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Az impregnálni kívánt felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Minden fajta szennyeződést el kell távolítani (moszatot, mohát, valamint különböző típusú folyadékok által hagyott foltokat, stb.). Azokat a nem impregnálandó elemeket és felületeket, amelyek közvetlen szomszédságban vannak, pl. védőfóliával kell betakarni. FIGYELEM! Csekély mennyiségű impregnáló anyagot kell felvinni. úgy, hogy ne alakuljanak ki a „pocsolyák”. Más összetételű készítménnyel bevont felületeken nem alkalmazható.

Az impregnáló anyagot hígítás nélkül kerti folyadékszórókkal vigyünk fel. Felhordáshoz igénybe vehető a henger vagy az ecset illetve kezelendő tárgyakat be lehet meríteni a készítménybe. Kijuttatás után hagyjuk kiszáradni. Kb. 6 órán át óvjuk a csapadék ellen. Ne alkalmazzuk esőben vagy erős szélben. 5-25 C közötti hőmérsékleten alkalmazzuk.

Tulajdonságok:

BIZTONSÁG ÉS RAKTÁROZÁS:

Alapvető munkavédelmi elveket kell alkalmazni. A termék zártan, gyermekektől és állatoktól távol tartsuk. Kerülni kell a termék bőrrel vagy szemmel való érintkezését. Használat előtt ajánlatos áttanulmányozni a készítmény biztonsági adatlapját. 5-30° C hőmérsékleten tárolandó.

ÖSSZETÉTEL: szerves szilíciumvegyületek <8%, kálium-hidroxid <0,5%, víz

Image

Amennyiben az alábbi űrlap segítségével kívánja felvenni velünk a kapcsolatot, adja meg az adatait és közölje az üzenet tartalmát. Az adatok közlése önkéntes. Személyes adatokat a distripark.com sp. z o.o. kezeli, Brzeg Dolny székellyel (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny, Lengyelország). Adatvédelmi tisztviselőnkkel az iod.distriparkcom@pcc.eu e-mail cím segítségével léphet kapcsolatba.


Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.