Technikai minőségű hidrogén-peroxid, 35%-os vizes oldata

Technikai minőségű hidrogén-peroxid, 35%-os vizes oldata, 1100 kg - hidrogén-peroxid 35% -os oldata, stabilizált vizes oldat, egy sűrű színtelen folyadék, erős oxidálószer. 35%-os és 50%-os töménységben fordul elő. Hidrogén-peroxid alkalmazható a vegyiparban, a textiliparban, a cellulóz és papíriparban, szennyvíz-semlegesítőként és fehérítőszerként, elektronikai iparágban és fémiparban. A termék ára magában tartalmazza a DPPL csomagolás árát is.

Hidrogén-peroxid az alábbi kiszerelésben kapható:

20 kg-os kanna, bruttó ár 4,08 PLN/kg

30 kg-os kanna, bruttó ár 3,36 PLN/kg

DPPL 1100 kg, bruttó ár 1,90 PLN/kg

FIGYELEM! Robbanóanyag és/vagy kábítószer prekurzora. Vásárlásánál küldje a nyilatkozatot. Nyilatkozatminta.

A termékről:

Hidrogén-peroxidot antrahidrokinon oxigénnel végbemenő reakció során állítják elő. 35%-os, 50%-os és 60 %-os töménységben fordul elő. Megjelenése: szirupszerű színtelen folyadék, erős oxidálószer. Oxidálószerként peroxid szintézis folyamataiban használható. Fehérítő tulajdonságainak köszönhetően hidrogén-peroxid a cellulóz- és papíriparban alkalmazható. Cellulózüzemek általánosan vegyszerként használják a papírmassza fehérítéséhez. A fehérítés ECF módszerrel történik (azaz elemi klór felhasználása nélkül). Fehérítő folyamat során olyan vegyi anyagokat használnak, mint klór-dioxid, lúgokat a feloldott lignin kivonatoláshoz, hidrogén-peroxid és oxigén fokozzák az extrakciós folyamatot. Gumiiparban hidrogén-peroxid a gyártáshoz használt egyik összetevőjeként fordul elő. Textiliparban a természetes és a műszálak fehérítési folyamatoknál használható. Háztartási szerekben a hidrogén-peroxid fehérítőként, tisztító- és fehérítőszerekben formuláció-összetevőjeként fordul elő. Lényegesen kisebb mennyiségben használható a fogkrémekben vagy a dezodorokban. Hidrogén-peroxid fontos szerepet játszik az ipari szennyvíz kémiai oxidálás módszerrel történő tisztítási folyamatokban. Környezetvédelem keretében alkalmazható a szennyvíz ártalmatlanítására. Hidrogén-peroxidos szennyvíztisztítás Fenton reakcióval történik. Hidrogénes vízként (3-12%-os oldat) fodrászatban alkalmazható mint hatékony hajszőkítő készítmény.

Amennyiben az alábbi űrlap segítségével kívánja felvenni velünk a kapcsolatot, adja meg az adatait és közölje az üzenet tartalmát. Az adatok közlése önkéntes. Személyes adatokat a distripark.com sp. z o.o. kezeli, Brzeg Dolny székellyel (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny, Lengyelország). Adatvédelmi tisztviselőnkkel az iod.distriparkcom@pcc.eu e-mail cím segítségével léphet kapcsolatba.


Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.