POLIMAXX P702BK

 

  • Sűrűség, 230°C, g/cm3: =<0,954,
  • Folyásindex (190°C/2,16 kg), g/10min: 17 – 0,35,
  • Kristályfázis olvadáspontja: 130°C – 135°C,
  • Charpy-féle ütőszilárdság vizsgálat: 6kJ/m2,
  • Termikus stabilitás mechanikai tulajdonságok rövidtávú változása nélkül: 90°C – 120°C
  • Termikus stabilitás mechanikai tulajdonságok hosszútávú változása nélkül: 70°C – 80°C

A termékről:

Nagy sűrűségű POLIMAXX P702BK (HDPE) polietilén száloptikai kábelfedelek gyártásához használt vegyület. Ez a vegyület védelmet biztosít karcolás vagy korrózió ellen, kezelése egyszerű. A termékben található adalékok nélkülözhetetlenek a sajtolási folyamatnál, ami fenomenális ellenállóképességet biztosít az UV sugárzással és bármilyen időjárási viszonnyal szemben. Ennek a kezelésnek köszönhetően elkerüljük azokat a rendellenességeket, amelyeket a külső tényezők idézhetnek elő.

Kérelem:

Nagy sűrűségű POLIMAXX P702BK granulátum formájú polietilén (HDPE) kétféleképpen nyerhető:

Ziegler-féle módszerrel (alacsony nyomású), amelyben a nyomás 1-50 bar közötti, a hőmérséklet 20 – 150°C, és a katalizátorok szerepét a titán észterek, az alumínium-alkilek és a titánhalogének töltik.

Philips-féle módszerrel (közép nyomású), amelyben a nyomás 30 és 40 bar közötti, hőmérséklet 85 – 180°C, és katalizátor a króm-oxid (VI), amely króm-anhidridnek is nevezhető.

A granulátum többek között a vezetékek és a száloptikai kábelek tokjainak (P702BK polietilén sokféle adalékot tartalmaz, amelyek kábel-védőburkolat gyártása során ártalmatlanítják az UV sugarakat, valamint tompítják az időjárási tényezők által okozott hatásokat, ami zavarmentes adattovábbítást eredményez, stb.), szeméttárolók, tüzelőolaj tárolók, vegyipari hordók és készülékek gyártásához használható. Autóiparban a polietilén segített megoldani a korróziós problémákat. Korlátlan formázási lehetőségeinek köszönhetően majdnem minden alkatrész alakítható belőle. Nemcsak olcsóbb, mint a fém, de lényegesen könnyebb is, és a mellett ellenálló és tartós.

Image

Amennyiben az alábbi űrlap segítségével kívánja felvenni velünk a kapcsolatot, adja meg az adatait és közölje az üzenet tartalmát. Az adatok közlése önkéntes. Személyes adatokat a distripark.com sp. z o.o. kezeli, Brzeg Dolny székellyel (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny, Lengyelország). Adatvédelmi tisztviselőnkkel az iod.distriparkcom@pcc.eu e-mail cím segítségével léphet kapcsolatba.


Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.