C-vitamin, étkezési aszkorbinsav

C-vitamin, étkezési aszkorbinsav 25 kg - L-aszkorbinsav azaz balra forgató C-vitamin, vegyi képlete C6H8O6. C-vitamin az antioxidánsok és savasságszabályozók kategóriába tartozó E300 jelölésű élelmiszeradalék. Élelmiszeriparban, gyógyszeriparban, kozmetikában valamint laboratóriumi reagensként alkalmazható. Aszkorbinsav egy erős antioxidáns, amely lassítja az öregedési folyamatokat. Élelmiszeriparban antioxidánsként és savasságszabályozóként használható. Az ár magába tartalmazza a csomagolóeszköz árát is.

C-vitamin az alábbi kiszerelésben kapható:

  • 25 kg-os zsák 300 kg
  • 12 db zsák fél raklapon
  • 1000 kg 40 db zsák raklapon

Kérelem:

Aszkorbinsav szokásos neve C-vitamin. Teljesen oldódik a vízben, aminek köszönhetően egyszerű a gyógyszeripari termékek, az étrend-kiegészítők, az élelmiszeripari termékek formulációs folyamata. Söriparban pH-szabályozóként használható. Nagy mennyiségben használható az élelmiszer- és az italgyártásban. C-vitamin gyakorlatilag minden élelmiszerhez adagolható, mert ezzel gazdagobbá válik az összetétele és meghosszabbodik az eltarthatósági ideje. Gyógyszeriparban és a kozmetikai termékekben, pl. krémekben, segíti lekötni a szabadgyököket és ezzel gátolja bőröregedési és a ránc kialakulási folyamatokat. L-aszkorbinsav az élelmiszeriparban használható sók és észterek alapja, amelyek antioxidánsokként és savanyúságot szabályozó anyagokként alkalmazhatók. Feldolgozott gyümölcsgyártók a C-vitamint hozzáadják a lekvárokhoz, gyümölcslevekhez, sűrítményekhez. L-aszkorbinsavnak, mint antioxidánsnak az a feladata, hogy oxidálási reakció gátlása által hosszabbítsa meg az élelmiszer eltarthatósági idejét. Mivel savanyúságot szabályozó és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, általánosan használható, mint E300 jelölésű élelmiszeradalék. Korlátozza a kedvezőtlen kémiai változásokat olyan termékekben, mint zsírok, gyümölcs és zöldség. Védi az élelmiszeripari termékeket a színelváltozás és a barnulás ellen. Savanyító és tartósító hatása is van. Gátolja a mérgező nitrózoaminok képződését a pácolt húsban valamint megőrzi a természetes színét. Medencékben vízkezelésre használható.

C-vitamin/aszkorbinsav tulajdonságai:

  • tartósítja az élelmiszeripari termékeket (meghosszabbítja a minőség megőrzési időt)
  • szabályozza a savanyúságot (pH-szabályozó)
  • megőrzi a termékek természetes színét
  • antioxidáns és redukáló tulajdonságokkal rendelkezik
  • gátolja a szabadgyökök képződését
  • természetes és környezetbarát élelmiszeradalék

 

Toepassingen:

Wegzout wordt in de winter gebruikt om besneeuwde en ijzige wegen te bestrijden. Het belangrijkste bestanddeel van het wegzout is natriumchloride (NaCl), minimaal 95% inhoud. Het is geen gevaarlijke stof. Wegzout kan worden gebruikt om ijs en sneeuw te verwijderen of preventief het gebied te beschermen tegen ijs en aangroei van meer sneeuw. Als u een goed bewaarde woonwijk wilt hebben op lange winterdagen dankoop ons wegzout.
Het is perfect voor het behoud van trottoirs, wegen, parkeerterreinen, pleinen. Ons wegzout met een antiklontermiddel kan zelfs ijs tot (minus) -5 graden vernietigen. Vergeet het niet om ervoor te zorgen dat de omgeving van uw perceel sneeuw- en ijsvrij wordt. Ijsvrij huis in de winter zorgt ervoor dat de gebruikers van het pand veilig zijn. Niet zorgen voor het ijs- en sneeuwvrij terrein verhoogt de kans op verschillende verwondingen, breuken of verstuikingen. Zorg voor het veiligheid. Koop ons wegzout.

Tulajdonságok:

Anyag neve: aszkorbinsav

CAS-szám: 50-81-7

EK-szám: 200-066-2

Megjelenés: szilárd anyag

Szín: fehér

Illat: szagtalan

pH: kb. 2,2 - 2,5 (50 g/l H2O, 20°C)

Sűrűség: ~1,65g/cm³

Térfogatsűrűség: kb. 500 - 900 kg/m³

Oldhatóság:

vízben: 330 g/l (24°C)

szerves oldószerekben:

etanolban: 20 g/l (20°C)

Image

Amennyiben az alábbi űrlap segítségével kívánja felvenni velünk a kapcsolatot, adja meg az adatait és közölje az üzenet tartalmát. Az adatok közlése önkéntes. Személyes adatokat a distripark.com sp. z o.o. kezeli, Brzeg Dolny székellyel (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny, Lengyelország). Adatvédelmi tisztviselőnkkel az iod.distriparkcom@pcc.eu e-mail cím segítségével léphet kapcsolatba.


Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.