Borkősav, 25 kg-os zsák

Borkősav, 25 kg-os zsák – természetes származású szerves vegyület, E334 jelölésű élelmiszeradalék. Hidroxisavak csoportjába tartozik. Borkősav a borterelés mellékterméke. Élelmiszeriparban savanyúságot szabályozó anyagként használják. Borkősav borkő formájában boroshordókon és tartályokon rakódik le.

Kérelem:

Borkősavnak több izomerje van, pl. L(+) borkősav. Széles körben alkalmazható élelmiszeriparban, gyógyszeriparban és vegyiparban. Ez a sav sók formájában is fordul elő, pl. nátrium-kálium-tartarát. Általánosan elterjedt a gyümölcsökben, különösen szőlőben.

Alkalmazása:

  • élelmiszeriparban pH-szabályozó
  • ömlesztett sajt előállítása
  • gyümölcs alapú üdítők előállítása és bortermelés
  • gyógyszeripar - gyógyszergyártás (hasmenés elleni hatású, prebiotikus tulajdonságú gyógyszerek)
  • kozmetika – vizes oldatai használhatók

Tulajdonságok:

Kémiai összetétel:

Kémiai képlet : C4H6O6

CAS-szám: 87-69-4

EK-szám: 201-766-0

 

Indexszám:

Regisztrációs szám: 01-2119537204-47-xxxx

Szinonimák: 2-3-hidroxiborostyánkősav

Amennyiben az alábbi űrlap segítségével kívánja felvenni velünk a kapcsolatot, adja meg az adatait és közölje az üzenet tartalmát. Az adatok közlése önkéntes. Személyes adatokat a distripark.com sp. z o.o. kezeli, Brzeg Dolny székellyel (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny, Lengyelország). Adatvédelmi tisztviselőnkkel az iod.distriparkcom@pcc.eu e-mail cím segítségével léphet kapcsolatba.


Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.