Kémiai nyersanyagok
Kémiai nyersanyagokat, felületaktív anyagokat, kozmetikai köztes termékeket, félkész termékeket kínálunk mosószerekhez, ragasztó közbenső termékeket, félkész termékeket műanyagra és egyéb vegyi adalékokat. Építési termékeket is találhatsz velünk, mint például a burkolókövek és a természetes kőhidrofobizálás előkészítése, a kék foltok, homlokzati és homlokzati ügynökök, klinkerek, nanotechnológiai alapú építési termékek, építési szerszámok és további anyagok eltávolítása. Szintén a házak falainak és padlásainak szigetelésére specializálódott termékek, például kétkomponensű habok, porlasztó habok, szerelési habok és tömítőanyagok. Ha a műemlékek felújítására vagy az építés és felújítás utáni tisztításra szánt termékeket keres, ajánlatunk megfelel az Ön elvárásainak. Rendszerünk van a törött falak, öntés és gipsz elemek javítására is.
Építőipar
Kémia szennyvíztisztító telepek számára
A kínálatunkban megtalálhatók a vízkezelésre, a medencék vegyszerekre és a szennyvízkezelésre szolgáló termékekre is. Nátrium-hipoklorit, hangyasav, alumínium koaguláns, vas-koaguláns, alumínium-szulfát, ammónia-víz, nátrium-hidroxid pehelyben és nátrium-hidroxid granulátumban, technikai sósavban és sósavban sok koncentrációban, valamint nátrium-hidroxid vizes oldatai kerülnek forgalomba.
Erdészeti és faipar

Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.