A cégről

Az új technológiák és az Internet széles körű használata az üzletfejlesztésnél azt eredményezte, hogy kialakult a PCC Tőkecsoport képező cég. Distripark.com, amely 2015. évben jött létre internetes platformmá vált, amely a vegyipari termékek értékesítésére szakosodott.

pcc autochem truck

A PCC Csoport több mint 3300 személyt foglalkoztat 17 országban szerte a világon, kémia, logisztika és energia területen, distripark.com viszont egy válasz az ügyfelek növekvő igényeire. Internetes jelenlétünknek köszönhetően ügyfeleink bármilyen helyen és időben rendelhetik a vegyipari termékeket.
distripark.eu jelen van a lengyel piacon, az egész Európa piacain és Kínában. Nagyon gazdag kínálattal rendelkezik akár a cégek, akár az egyéni ügyfelek számára. Bolti választék nagy részét a PCC Csoporthoz tartozó társaságok állítanak elő, ami azt jelenti, hogy a kiváló minőségű termékek közvetlenül a gyártótól származnak.

Ügyfeleink becsülik a professzionalizmusunkat, hozzáférhetőséget a megbízható információkhoz, a megrendelések gyors feldolgozását, a magas színvonalú szolgáltatásainkat és a gazdag termékskálát.

Honlapunk használata azt jelenti, hogy a cookie fájlok a készüléken vannak elhelyezve vagy funkcionális, vagy statisztikai és marketing célokból. A böngésző beállításaiban bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását a cookie fájlok használatához.